Mijn diensten

Wat kan ik u bieden?

Voorlichtingen (standaard of vraaggericht). Een standaard voorlichting duurt 1 à 1,5 uur en geeft u basis kennis over dementie. Zo wordt er gesproken over wat dementie is, welke vormen er zijn, hoe u dementie kan herkennen, hoe u kan omgaan met dementie en zaken die verder bij de ziekte komen kijken. Mocht u een voorlichting willen specifiek gericht op uw organisatie en de vragen die u heeft, kan ik een voorlichting op uw vragen aanbieden. Ik verdiep mij dan in uw organisatie, waardoor u de kennis gemakkelijker kan toepassen binnen de organisatie. Tijdens de voorlichtingen vindt er altijd enige interactie plaats.

Trainingen. In een training wordt er een koppeling gemaakt tussen de theorie en de praktijk. De theorie wordt toegepast door bijvoorbeeld het behandelen van een casus of het doen van rollenspellen. De inhoud van de training wordt aangepast op uw organisatie. Een voorbeeld training is: ‘Omgaan met dementie’. Deze training haalt de do’s en don’ts aan voor uw organisatie en bekijkt vanuit de organisatie hoe u mensen met dementie het beste kunt benaderen. Tijdens de training kunnen er acteurs worden ingezet, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van het ouderenpak of een dementiesimulatie. De duur van de training is afhankelijk van het onderwerp, maar gemiddeld 3 uur.

Advies en coaching. Naast het aanbieden van voorlichtingen en trainingen, kan ik u ook voorzien van advies over hoe u de organisatie dementievriendelijker kan maken of bijvoorbeeld welke obstakels iemand met dementie ervaart. Als specialist in de ouder wordende mens, bekijk ik vraagstukken vanuit de ouder wordende mens. Ook wel co-creatie; ik betrek de doelgroep vanaf het begin bij uw vraag. Mocht uzelf een traject willen starten om de organisatie dementievriendelijker te maken, kan ik u voorzien van coaching.

Heeft u interesse in een voorlichting, workshop, advies of coaching? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Contactformulier

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan mijn website een vraag, een opmerking of is er iets niet geheel duidelijk? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier.


Powered by themekiller.com